Overslaan en naar de inhoud gaan
Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

 • Audioloog

  Audiologie

  Heb je moeite om gesprekken te volgen of moet de televisie wat luider staan? Heb je last van omgevingslawaai en wil je je oren beschermen? Onze audiologen geven advies op maat en zoeken samen met jou naar de meest gepaste en betaalbare oplossing voor jouw vraag.

 • de roze wolk

  Documentaire ‘De roze wolk’

  In deze documentaire brengt Anne-Marieke Graafmans (zelf ervaringsdeskundige) het verhaal van 4 moeders die na de bevalling niet meteen het moedergevoel te pakken kregen, maar vooral het gevoel hadden geen goede moeder te zijn.

 • Halt2Diabetes

  Gezonde voeding op verwijzing - Halt2Diabetes

  In HALT2Diabetes worden personen met een verhoogd risico op type 2 diabetes en cardiovasculaire aandoeningen opgespoord en begeleid naar een gezonde leefstijl om dit risico gericht aan te pakken.

 • opgeruimd staat netjes

  Infosessie 'opgeruimd staat netjes: meer rust in je hoofd'

  Leen Mercelis, gecertificeerd opruimcoach, geeft je tijdens deze infosessie praktische en duurzame tips en tools om afscheid te nemen van overvolle kasten, om zo meer tijd voor jezelf te creëren.

 • oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

  Infosessie oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

  In deze infosessie vertelt dokter Dirk Peeraer meer over zijn filosofie, de vijf-elementenleer en de meerwaarde en aanpak van zowel westerse als oosterse geneeswijzen.

 • Infosessie slapen

  Infosessie slapen en slaapproblemen

  Ben je nog moe na een nacht slapen of word je vaak wakker? Evelien Dams (psycholoog en slaapcoach) vertelt je wat slaap is, waarom we het nodig hebben en wat er allemaal kan mislopen.

 • Kinderpsycholoog

  Kinderpsycholoog

  Onze kinderpsychologen ondersteunen je kind bij emotionele problemen, gedrags- of sociale problemen, hoogsensitiviteit, ADHD, hoogbegaafdheid ... Je kan er zowel terecht voor individuele gesprekken als voor intelligentie- en neuropsychologisch onderzoek.

   

 • Littekenspreekuur

  Littekenspreekuur

  Heb jij het moeilijk met je litteken (zowel lichamelijk als mentaal) en wil je de mogelijke behandelingen bespreken met specialisten op het vlak van littekens? Deskundige chirurgen geven je advies.

 • Logopedie

  Logopedie

  Heb je problemen met taal, stemgebruik, je gehoor of je spraak? De logopedist heeft een breed werkveld: leerproblemen, stemtherapie, een verkeerd slikpatroon …  Zowel voor kinderen als volwassenen. 

 • Personal training

  Personal training

  Onder begeleiding van een professionele personal coach leer je in kleine groep eenvoudige oefeningen waar zowel conditie als kracht stapsgewijs wordt opgebouwd.

 • Pilates

  Pilates

  Wil je aan je lichaam werken én snel resultaat zien? Pilates traint meerdere spiergroepen tegelijk en verbetert je uithouding en conditie. Na ongeveer acht weken is het ook effectief bij lage rugproblemen. Onder begeleiding van gecertificeerde pilatesinstructeurs.

 • Psychologische begeleiding

  Psychologische begeleiding

  Heb je nood aan een luisterend oor? Well2DAY biedt een ruime waaier aan psychologische hulp aan: psychologen/psychotherapeuten, pijnpsychologen, seksuologen, relatie- en gezinstherapeuten en kinderpsychologen.

 • Rookstop

  Rookstopbegeleiding

  Wil je stoppen met roken op een veilige manier, met ondersteuning en op jouw maat ? Onderzoek toont aan dat de kans om effectief te stoppen (en het vol te houden) veel groter is als je professioneel begeleid wordt. We werken met erkende tabakologen.

 • Samen afvallen

  Samen afvallen (in groep)

  Een diëtist begeleidt je stapsgewijs naar een gezonde levensstijl. Er komen verschillende thema’s aan bod: wat is een haalbaar doel, hoe stel je een gezonde maaltijd samen, hoe overwin je struikelblokken, hoe lees je etiketten …?

 • Studiebegeleiding

  Studiebegeleiding

  Heeft je kind bijles of ondersteuning bij het leren nodig? Onze leerkracht helpt je kind met bepaalde leerstof in het basisonderwijs (van 5 tot 13 jaar) of met het structureren, plannen en verwerken van leerstof (van 5 tot 18 jaar).

 • verbindend communiceren

  Verbindende communicatie

  Het uitgangspunt van verbindende communicatie is de intentie om met de ander te verbinden door bewuste keuzes te maken in je communicatie. Je kan het toepassen om een relatie op te bouwen of te behouden waarbij er wederzijds respect is.

 • Voedings- en dieetadvies

  Voedings- en dieetadvies

  Hoe val ik af zonder jojo-effect? Wat mag ik eten bij een intolerantie of allergie? ...  Onze diëtisten geven je een antwoord op al deze vragen. Ze leren je hoe je op een gezonde manier het gewenste resultaat bereikt.

 • EHBO

  Workshops EHBO bij kinderen

  Weet jij wat je moet doen als je kind zwaar valt, een allergische reactie vertoont of zich verslikt in eten … ? Eerste hulp kan levens redden. Je kan bij ons terecht voor workshops EHBO bij kinderen.