Overslaan en naar de inhoud gaan
Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

 • ACT training

  Acceptance and commitment therapy (ACT)

  ACT is een gedragstherapie die je helpt om remmingen weg te nemen, bewuster te leven en je te richten op wat echt belangrijk is voor jou, op een realistische manier.

 • EHBO bij kinderen

  EHBO bij kinderen

  Weet jij wat je moet doen als je kind zwaar valt, een allergische reactie vertoont of zich verslikt in eten … ? Je leert er alles over in deze workshops van 3 uur. 

 • Kinderpsycholoog

  Kinderpsycholoog

  Onze kinderpsychologen ondersteunen je kind bij emotionele problemen, gedrags- of sociale problemen, hoogsensitiviteit, ADHD, hoogbegaafdheid ... 

   

 • Logopedie

  Logopedie

  Heb je problemen met taal, stemgebruik, je gehoor of je spraak? De logopedist heeft een breed werkveld: leerproblemen, stemtherapie, een verkeerd slikpatroon …  Zowel voor kinderen als volwassenen. 

 • Personal training

  Personal training

  Onder begeleiding van een professionele personal coach leer je in kleine groep eenvoudige oefeningen waar zowel conditie als kracht stapsgewijs wordt opgebouwd.

 • Pilates

  Pilates

  Wil je aan je lichaam werken én snel resultaat zien? Pilates traint meerdere spiergroepen tegelijk en verbetert je uithouding en conditie. Na ongeveer 8 weken is het ook effectief bij lage rugproblemen. Onder begeleiding van gecertificeerde pilatesinstructeurs.

 • Psychologische begeleiding

  Psychologische begeleiding

  Heb je nood aan een luisterend oor? Well2DAY biedt een ruime waaier aan psychologische hulp aan: psychologen/psychotherapeuten, pijnpsychologen, seksuologen, relatie- en gezinstherapeuten en kinderpsychologen.

 • Rookstop

  Rookstopbegeleiding

  Wil je stoppen met roken op een veilige manier, met ondersteuning en op jouw maat ? Onderzoek toont aan dat de kans om effectief te stoppen (en het vol te houden) veel groter is als je professioneel begeleid wordt. We werken met erkende tabacologen.

 • Rughygiëne

  Rugvriendelijk bewegen

  Heb je regelmatig last van (lage) rugpijn of wil je het alvast voorkomen? Tijdens deze training (6 sessies) leer je op een rugvriendelijke manier bewegen. 

 • Studiebegeleiding

  Studiebegeleiding

  Heeft je kind bijles of ondersteuning bij het leren nodig? Onze leerkracht helpt je kind met bepaalde leerstof in het basisonderwijs (van 5 tot 13 jaar) of met het structureren, plannen en verwerken van leerstof (van 5 tot 18 jaar).

 • Verbindend communiceren

  Verbindende communicatie

  Het uitgangspunt van verbindende communicatie is de intentie om met de ander te verbinden door bewuste keuzes te maken in je communicatie. Je kan het toepassen om een relatie op te bouwen of te behouden waarbij er wederzijds respect is.

 • Voedings- en dieetadvies

  Voedings- en dieetadvies

  Hoe val ik af zonder jojo-effect? Wat mag ik eten bij een intolerantie of allergie? ...  Onze diëtisten geven je een antwoord op al deze vragen. Ze leren je hoe je op een gezonde manier het gewenste resultaat bereikt.