Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Annulatie voorwaarden:

Individuele afspraken: Als je een afspraak annuleert < 24 uur voor de afspraak plaatsvindt, wordt er 100% van de gereserveerde consultatie in rekening gebracht.
 

Groepstrainingen: 

  • Meer dan 14 dagen voor aanvang van de eerste les: volledige terugbetaling
  • Tussen 14 en 7 dagen voor aanvang van de eerste les: 50% terugbetaling
  • Minder dan 7 dagen voor aanvang van de eerste les: geen terugbetalin​g​

 

* Om recht te hebben op het aanvullend voordeel van ziekenfonds Solidaris provincie Antwerpen, dien je als lid meer dan 24 aaneengesloten maanden in regel te zijn met de ziekenfondsbijdragen. 

 

 

 

Well2DAY, partner van Solidaris Antwerpen, hecht veel belang aan jouw privacy. De contactgegevens die je hebt gedeeld in het kader van je inschrijving/afspraak worden uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuws, verdere activiteiten, onze werking, of wijzigingen van je afspraak of in de infosessie/groepssessie. Je hebt het recht om je gegevens te laten verbeteren, hiervan inzage te vragen, de verwerking van je gegevens te laten beperken, stop te laten zetten of te verwijderen, via privacy.ant@solidaris.be.
Indien dit noodzakelijk is voor je hulp- en dienstverlening, deelt de dienst je relevante persoonsgegevens mee aan andere zorgprofessionals om een goede behandeling te garanderen. Bv. huisdokter, psycholoog … Dit om de door jou gevraagde hulpverlening nuttig te kunnen laten verlopen.
Deze worden in geen geval doorgegeven aan personen waar je niet in behandeling bent.
Je vindt onze uitgebreide privacyverklaring terug op www.well2DAY.be door op de knop ‘privacy disclaimer’ te klikken.