Overslaan en naar de inhoud gaan
Yoga voor iedereen

Yoga voor iedereen

Yoga helpt je om te ontspannen, maar het geeft je tegelijkertijd ook een opkikker. Daarnaast helpt het om soepeler te worden (lichamelijk en mentaal), vergroot het je zelfvertrouwen en je veerkracht … Of je nu zwanger of minder mobiel bent of samen met je (klein)kind aan yoga wil doen, we hebben voor ieder wat wils. 


Reguliere yoga
Binnen de reguliere of 'gewone' yoga bestaan er honderden stromingen. De ene yogavorm richt zich op de ademhaling en zorgt ervoor dat je tot rust komt, terwijl de andere net een stevige work-out vormt. 

Doorlopend in de Well2DAY-centra in Antwerpen, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mechelen en Turnhout (vanaf september 2022). Op elke locatie vind je andere yogavormen

Per les: 7 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 12 euro voor niet-leden.
10-beurtenkaart: 55 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 110 euro voor niet-leden.

 

Stoelyoga
Ben je minder mobiel of is het omwille van lichamelijke ongemakken moeilijk om yoga te doen op de traditionele manier? Deze milde yogavorm zorgt ervoor dat je lichamelijk actief bent en dat je je bewuster wordt van je lichaam, het maakt je spieren en gewrichten soepeler en leert je om spanningen los te laten. De oefeningen worden uitgevoerd op en rond een stoel en zijn rustig en niet zwaar.

Een stoelyogales bestaat uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen en verschillende lichaamshoudingen en meditatie. 

In het Well2DAY-centrum in Antwerpen (vanaf september 2022). 

Reeks van 8 lessen: 56 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 96 euro voor niet-leden. 

 

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga maakt je lichaam niet alleen sterker, het versterkt ook de band tussen jou en je ongeboren kind. Daarnaast brengt het je tot rust, zorgt het ervoor dat je je lichaam beter leert kennen en bereidt het je – geestelijk en lichamelijk – voor op je bevalling. De reeks bestaat uit 6 sessies en is toegankelijk voor vrouwen die tussen 14 en 32 weken zwanger zijn. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan ontspanning, bewustzijn, ademhaling, (yoga)houdingen, beweging en massage.

In het Well2DAY-centrum in Geel (vanaf september 2022). 

Reeks van 6 lessen: 42 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 75 euro voor niet-leden. 
 

Ouder-kindyoga
Bij ouder-kindyoga ga je samen met je (klein)kind aan de slag. De oefeningen zijn speciaal op kindermaat, waarbij de samenwerking tussen ouder en kind centraal staat. De lessen zijn bedoeld voor kinderen tussen 4 en 10 jaar (in het gezelschap van 1 ouder). Het versterkt niet alleen je (vertrouwens)band, maar vergroot ook het zelfvertrouwen, zorgt voor ontspanning en spreekt de creativiteit van je kind aan. 

In de Well2DAY-centra in Antwerpen en Mechelen (december 2022). 

Reeks van 3 lessen (voor 1 ouder en 1 kind): 42 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 72 euro voor niet-leden.