Overslaan en naar de inhoud gaan
Yoga Mechelen

Yoga Mechelen: zondag en dinsdag

Ben je op zoek naar yoga in Mechelen? We hebben 2 opties in ons Well2DAY-centrum: Raja yoga (zondag van 10 tot 11.15 uur) en Lu Jong yoga (dinsdag van 20 tot 21 uur). 
 

Raja yoga is de ‘koninklijke’ of klassieke yoga. Deze vorm maakt gebruik van technieken uit alle yogavormen en richt zich voornamelijk op de ademhaling, houding en meditatie. Er wordt ook veel aandacht aan de filosofische achtergrond van yoga besteed.
 

Lu jong, ook wel Tibetaanse Healing Yoga genoemd, betekent letterlijk 'lichaam transformatie'. Deze yogavorm is gebaseerd op de Tibetaanse geneeskunde en de 5 natuurelementen. Lu jong bestaat uit een reeks van 21 eenvoudige maar diepwerkende oefeningen. De oefeningen versterken de wervelkolom, maken het lichaam soepel en krachtig en brengen de geest tot rust. Er wordt aandacht besteed aan vorm, beweging en ademhaling. 

Ben je lid van Solidaris Antwerpen? Dan betaal je 7 euro per les. Niet-leden betalen 12 euro. Een 10-beurtenkaart kost 55 euro voor leden en 110 euro voor niet-leden.  Opgelet: tijdens de schoolvakanties zijn er geen yogalessen.
 

Inschrijven?

Meer info