Overslaan en naar de inhoud gaan
Solidaris Well2DAY Wilrijk

Well2DAY-spot in de spot: Wilrijk

In onze Well2DAY-spot (in het kantoor van Solidaris in Wilrijk, Bist 23) kan je een afspraak maken bij onze diëtist, psycholoog en pedicure. 
 

Sneha is bachelor in de voedings- en dieetkunde en werkt sinds 2014 als erkende diëtiste in verschillende groepspraktijken in 3 verschillende talen: Nederlands, Engels en Hindi.

Ze werkt niet graag met klassieke dieetlijsten, maar wel met persoonlijke schema’s en doelen die veel meer bereiken dan een bepaald gewicht. De focus ligt bij haar op veel meer dan enkel voeding. Ook de mindset, stress, slaap, stoelgang en beweging zijn tijdens de behandelingen even belangrijk.

Sneha werkt op woensdag (van 9 tot 11.30 uur) en zaterdag (van 9.30 tot 13.30 uur).
 

Lamiya is master in de klinische psychologie (UGent). Ze biedt je een rustige en veilige omgeving, waarbij je samen op zoek gaan naar tools om de doodlopende straten of donkere kamers in je verhaal te verlichten. 

Ze kan je helpen bij onder andere:

  • depressieve gevoelens en/of gedachten
  • angsten (fobieën, sociale angst, paniekstoornis, bindingsangst ...)
  • burn-out en andere stressklachten (faalangst, prestatiedruk ...)
  • hospitalisatie (bijvoorbeeld oncologische patiënten, pijnpatiënten, verkeerstrauma, na neurologische aandoeningen ...)
  • PTSS
  • rouw en verlieservaringen
  • ...

Lamiya werkt telkens op dinsdag (van 14 tot 18 uur). 
 

Peggy is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ze schoolt zich steeds bij in verschillende aspecten van de schoonheidszorg, zodat ze op de hoogte blijft van nieuwe technieken en producten.

Peggy werkt op vrijdag (van 14 tot 19 uur). 

Leden van Solidaris Antwerpen krijgen steeds een korting op de marktprijs

Meer info? Kijk op de pagina van het aanbod van jouw keuze.