Overslaan en naar de inhoud gaan
Well2DAY-spot Willebroek: diëtist, pedicure en psycholoog

Well2DAY-spot in de kijker: Willebroek

Spot in de kijker: Willebroek

In de schaduw van de iconische Vredesbrug (of 'de brug van Willebroek') vind je onze Well2DAY-spot, in het kantoor van Solidaris (Dokter Persoonslaan 15E). Je kan er terecht bij 3 van onze professionals:

  • Diëtist: Arno Luypaert (2-wekelijks op dinsdag, van 13.30 tot 18.30 uur): Arno is naast bachelor in de voedings- en dieetkunde sportklimmer op internationaal niveau. Hij kent het belang van gezonde voeding én beweging dus maar al te goed. Hij blijft up-to-date in de ruime wereld van de voeding door onderzoeken te lezen en webinars te volgen. Op basis hiervan zoekt hij samen met jou naar je ideale voedingspatroon waarbij je je goed in je vel voelt.
     
  • pedicure: Sarah Abe (wekelijks op dinsdag van 9.30 tot 13.30 uur en maandelijks op zaterdag van 10 tot 13 uur): Sarah is na een opleiding van 2 jaar afgestudeerd als gespecialiseerd voetverzorger (medisch pedicure) en werkt als zelfstandige in bijberoep. Ze heeft veel stages gedaan tijdens de opleiding in rusthuizen en instellingen. Door regelmatig bijscholingen te volgen, blijft ze op de hoogte van alle nieuwe technieken.
     
  • Psycholoog: Katy Magdaleens (wekelijks op donderdag en vrijdag, van 9 tot 14.30 uur): Katy ging na het behalen van haar master in de klinische psychologie op zoek naar een betekenisvolle invulling van haar beroepsleven. Ze besloot zich te verdiepen in rouw, verlies en depressie. Na een tekenende persoonlijke ervaring besloot ze dit aan te vullen met pre- en postnatale begeleiding in de ruimste betekenis van het woord. Ze behaalde een postgraduaat familiale bemiddeling en een bachelor-na-bachelor autismespectrumstoornissen.
     

Wil je een afspraak maken? Dit kan via de pagina van het aanbod van jouw keuze, door te bellen naar 03 285 43 of een mail te sturen naar Well2DAY@solidaris.be.