Overslaan en naar de inhoud gaan
huidverzorging kanker

Ontspanning en verzorging voor (ex-)kankerpatiënten

Als (ex-)kankerpatiënt verdien je het om af en toe alle zorgen achter je te laten en volledig te ontspannen. Onze kanker beauty professional biedt je niet alleen aangepaste huidverzorging en massages, maar ook een luisterend oor en een rustmoment. 
 

De behandelingen worden uitgevoerd door Carla Van Goidsenhoven, een ervaren kanker beauty professional (in samenwerking met Institute For Professional Care, IFPC). Dit garandeert niet alleen een hoog niveau van expertise, maar ook een gevoelige aanpak die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.
 

Welke behandeling je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat je in goede handen bent. Je kan kiezen tussen volgende behandelingen:

  • manicure (30 minuten): gun je broze, gescheurde of zwakke nagels een boost en geniet van een aangepaste huidverzorging.
  • gelaatsverzorging (60 minuten): laat je gezicht verwennen met een diepe reiniging, een herstellende massage en een voedend masker voor een stralende huid.
  • herbalanceringsmassage van het lichaam (60 minuten): deze zachte aanrakingstechniek is gericht op het in balans brengen van lichaam en geest, perfect voor totale ontspanning en herstel.
  • herbalanceringsmassage van rug, hand/arm of voet/been (30 minuten): kies voor een gerichte massage op je rug, handen, armen, voeten of benen om specifieke spanningen los te laten en te genieten van weldadige ontspanning.
     

Je vindt het Well2DAY-centrum in Antwerpen op de Amerikalei 110. Je kan je afspraak online boeken of bellen naar 03 285 43 53.