Overslaan en naar de inhoud gaan
bewegen met diabetes

Meer bewegen met diabetes: beweegwijzer en infosessie

S-Sport // Recreas, Solidaris en de Diabetes Liga lanceerden deze week de Beweegwijzer. Deze tool werd ontwikkeld op maat van diabetici, om de ideale beweegvorm te vinden, ongeacht je niveau, tijd of zin. Want beweging heeft een positieve invloed op diabetes, hoe klein of hoe groot je inspanning ook is.

Wil je er graag wat meer info over? Schrijf je dan in voor de gratis infoavond op donderdag 12 oktober in Antwerpen. Tijdens deze infoavond zoeken we samen naar de ideale manier van bewegen. Een gezondheidsdeskundige geeft je concrete tips om aan de slag te gaan en helpt je om beweegdrempels te verlagen. Een getuige deelt zijn/haar ervaringen over de aanpak en motivatie naar een actiever leven. We vullen samen de beweegwijzer in en tijdens het netwerkmoment staan onze partners en experten klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

Volg je de infosessie liever online of wil je nog meer info? Op dinsdag 28 november 2023 organiseren we een webinar, 'Meer bewegen met diabetes? Zo begin je eraan'.