Massage

“Tijd nemen voor jezelf is een keuze.”

Algemene massage

Heb je nood aan ontspanning na een lange werkdag of tijdens een drukke periode? Je kan bij ons terecht voor een ontspannende nek- en schoudermassage of een antistressmassage van het gelaat.

Shiatsumassage

Shiatsu lichaamsmassage

Een shiatsu- of drukpuntmassage verbetert je bloedsomloop, vermindert je stramheid en je stressniveau en geeft je meer energie. De massage wordt bovenop de kledij gegeven, draag daarom liefst comfortabel zittende kleren.

Shiatsu voetmassage

Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam, door middel van drukpunten op de voetzool.

Waar

Algemene massage:

In onze Well2DAY-centra in Antwerpen, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mechelen (vanaf januari 2019) en Turnhout.

Shiatsumassage:
in onze Well2DAY-centra in Antwerpen, Geel en Mechelen.

“Only the hand that erases can write the true thing.” Meester Eckhart

Shi-wat-su?

Shiatsu (‘shi’ = vinger,’ atsu’ = druk) is een massagetechniek die gebaseerd is op het oosterse principe dat levensenergie (ki of chi genoemd) via meridianen stroomt. De behandelaar oefent druk uit met de duimen, handpalm, elleboog, knie of voet met als doel de energiestroom te beïnvloeden, het lichaam gezond te houden en je te laten ontspannen.

Voordelen/effecten

  • Stimuleert de zelfgenezende krachten in het lichaam (maar bestrijdt geen ziekten).
  • Stimuleert de organen en zenuwbanen.
  • Werkt zeer ontspannend.
  • Kan pijnklachten verminderen.
  • Doet je energie stromen.
  • Zorgt voor een balans tussen lichaam en geest.

Praktisch

De massage wordt gegeven op een speciale vloermat (futon) of een lage massagetafel. Tijdens de massage blijf je gekleed, de massage wordt op de kledij gegeven.

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intakegesprek plaats, waarbij de behandelaar enkele vragen stelt over lichamelijke klachten of aandoeningen, voedingsgewoonten …

Bij de voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd, wat zorgt voor een betere bloeddoorstroming en stimulatie van de zenuwbanen en een activatie van de organen.

Voor wie?

Voor iedereen die wil ontspannen of om klachten weg te nemen of te verlichten, zoals spanningen, stramheid, slapeloosheid, stress, vermoeidheidsklachten, spijsverterings-problemen, nek- en rugklachten …

 

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.”

Ontspannende nek-en schoudermassage

Zijn je nek en je schouders geblokkeerd door stress?

In het dagelijkse leven ervaren we allemaal spanningen, wat zich uit in een stramme nek en/of schouders. Een ontspannende nek- en schoudermassage is de uitgelezen manier om deze stramheid weg te werken en je te laten ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal.

Antistressmassage van het gelaat

Kan je je hoofd moeilijk leegmaken en heb je af en toe last van spanningshoofdpijn?

Bij deze massage worden drukpunten in het gelaat aangewend. Hoofdpijnklachten kunnen zo verminderen, je stressniveau wordt verlaagd en het kan zelfs rimpels tegengaan. Na deze massage straalt je gezicht weer en heb je je hoofd eventjes volledig kunnen leegmaken.

Als lid van De VoorZorg betaal je voor:

  • een shiatsu lichaamsmassage (50 min.)32 euro in plaats van 45 euro (huisbezoek: 39 euro in plaats van 52 euro)
  • een shiatsu voetmassage (30 min.): 18 euro in plaats van 36 euro
  • een ontspannende nek- en schoudermassage (30 min.): 20 euro in plaats van 28 euro
  • een antistressmassage van het gelaat (30 min.): 20 euro in plaats van 28 euro

Bekijk de volledige prijslijst voor alle voorwaarden.

Als je een afspraak annuleert < 24 uur voor de afspraak plaatsvindt, wordt er 100% van de gereserveerde consultatie in rekening gebracht.