Overslaan en naar de inhoud gaan
Yogavormen

Overzicht yogavormen: welke past bij jou?

We bieden verschillende yogavormen aan, elk met hun eigen unieke voordelen en karakteristieken. Of je nu op zoek bent naar een dynamische work-out, mentale rust of een combinatie van beide, er is een yogastijl die bij jou past. Hier is een overzicht van onze yogavormen en voor wie ze bedoeld zijn.

 

  • Okido Yoga

Locatie: Antwerpen (dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur)

Voor wie? Okido Yoga is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mix van Japanse en Indische yoga, met aspecten uit de oosterse geneeskunde. Het richt zich op het verbeteren van zowel fysieke als mentale gezondheid.
 

  • Kundalini Yoga

Locaties: Herentals (dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur), Geel (zondag van 10 tot 11.30 uur)

Voor wie? Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een dynamische yogavorm waarbij de ademhaling een centrale rol speelt. Deze vorm werkt direct in op het zenuwstelsel en is geschikt voor alle niveaus.
 

  • Hatha Yoga

Locatie: Antwerpen (zaterdag van 10 tot 11 uur)

Voor wie? Hatha Yoga is perfect voor mensen die op zoek zijn naar balans en eenheid tussen lichaam en geest. Deze klassieke yogavorm richt zich op ademhalingswerk en fysieke houdingen, en is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.
 

  • Lu Jong Yoga

Locatie: Mechelen (dinsdag van 20 tot 21 uur)

Voor wie? Lu Jong Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een waardevolle beweegvorm, gericht op het openen van kanalen in het lichaam en het stimuleren van de doorstroming van energie.
 

  • Tao Yin Yoga

Locaties: Geel (dinsdag van 20 tot 21 uur), Turnhout (dinsdag van 19 tot 20 uur)

Voor wie? Tao Yin Yoga is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een rustige yogavorm die gericht is op het openen en in balans brengen van het lichaam, zonder dat er specifieke lenigheid vereist is.
 

  • Raja Yoga

Locatie: Mechelen (zondag van 10 tot 11.15 uur)

Voor wie? Raja Yoga, ook bekend als 'koninklijke' yoga, is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar diepe innerlijke rust en vrede. Deze yogavorm richt zich op het stilleggen van de gedachten en het verbinden met de diepste innerlijke rust.

Yoga in onze Well2DAY-centra

Je kan onze lessen volgen met vrije instroom, we werken dus niet met vaste reeksen. Betalen kan per les of door een 10-beurtenkaart te kopen. Leden van Solidaris Antwerpen betalen 9 euro per les, niet-leden 14 euro. Een 10-beurtenkaart kost 65 euro voor leden en 120 euro voor niet-leden. 

Schrijf je in