Overslaan en naar de inhoud gaan
Gratis voet- en schoenadvies

Voet- en schoenadvies door de podologen

Vragen over diabetes- of reumavoeten, likdoorns, ingegroeide nagels, hamer- of klauwtenen, voetklachten of klachten die voortkomen uit een verkeerde voetstand- of houding? Of wil je weten waarop je moet letten bij de aankoop van schoenen?Onze podologen geven je tips over de mogelijke oplossingen en verzorging en bekijken samen met jou je voet op de podoscoop.


Waar en wanneer kan je terecht?

Well2DAY-centra

  • Mechelen, D. Boucherystraat 10: maandag 18 november 2019. Reeds volzet, maar het is mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst.
     
  • Antwerpen, Amerikalei 110: zaterdag 23 november 2019. Reeds volzet, maar het is mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst.
     
  • Turnhout, De Merodelei 19: zaterdag 23 november 2019. Reeds volzet, maar het is mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst.
     
  • Geel, Werft 59 b 1-6: zaterdag 23 november 2019. Reeds volzet, maar het is mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst.

 

Het voet- en schoenadvies duurt 15 minuten per persoon en vervangt in geen geval een volwaardige consultatie.

Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij om je in te schrijven.
 

* Om onze (info)sessies gratis aan te blijven bieden, rekenen wij op jouw aanwezigheid. Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij afwezigheid zonder verwittiging vooraf zal er een administratieve kost van 15 euro worden aangerekend.

Locaties in uw buurt