Overslaan en naar de inhoud gaan
Shiatsu kennismaking

Shiatsu - kennismaking

Shiatsu (‘shi’ = vinger,’ atsu’ = druk) is een massagetechniek die gebaseerd is op het oosterse principe dat levensenergie (ki of chi genoemd) via meridianen stroomt. De behandelaar oefent druk uit met de duimen, handpalm, elleboog, knie of voet met als doel de energiestroom te beïnvloeden, het lichaam gezond te houden en je te laten ontspannen.
 

Een shiatsu- of drukpuntmassage verbetert je bloedsomloop, vermindert je stramheid en je stressniveau en geeft je meer energie. De massage wordt bovenop de kledij gegeven, draag daarom liefst comfortabel zittende kleding.


Wil je shiatsu aan de lijve ondervinden, ervaren hoe het werkt en welk effect het op jou kan hebben? Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingssessie. De kennismaking duurt 20 minuten en vervangt geen volledige lichaamsbehandeling


Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Waar en wanneer kan je terecht?

  • Antwerpen, Amerikalei 110: 23 oktober 2021, tussen 14 en 17 uur - reeds volzet, maar je kan je inschrijven op de wachtlijst
  • Mechelen, Désiré Boucherystraat 10: 23 oktober 2021, tussen 9 en 12 uur
  • Herentals, Zandstraat 42: 23 oktober 2021, tussen 14 en 17 uur
  • Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3: 20 oktober 2021, tussen 9 en 12 uur.

 

*Om onze sessies gratis aan te blijven bieden, rekenen wij op jouw aanwezigheid. Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij afwezigheid zonder verwittiging vooraf zal er een administratieve kost van 15 euro worden aangerekend.

Locaties in uw buurt