Overslaan en naar de inhoud gaan
voordelige massage

Ontspannende massages

Bij Well2DAY kan je niet enkel terecht voor een ontspannende en verkwikkende shiatsumassage, maar ook voor een klassieke nek- en schoudermassage of een antistressmassage van het gelaat. 

 

Bij shiatsu wordt drukt uitgeoefend met de duimen, handpalm, elleboog, knie of voet met als doel de energiestroom te beïnvloeden, het lichaam gezond te houden en je te laten ontspannen. Je blijft volledig gekleed, de massage wordt bovenop de kledij gegeven. Daarom is makkelijk zittende kledij noodzakelijk. Een lichaamsmassage kost 32 euro voor leden van De VoorZorg provincie Antwerpen en 45 euro voor niet-leden, een voetmassage 18 euro in plaats van 36 euro. Je kan een afspraak maken in de Well2DAY-centra in Antwerpen, Herentals, Heist-op-den-Berg of Mechelen.
 

Heb je liever een klassieke nek- en schoudermassage of een antistressmassage van het gelaat? Dit kan in de Well2DAY-centra in Antwerpen, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Mechelen. Leden betalen 20 euro per massage, niet-leden betalen 28 euro een gelaatsmassage en 29 euro voor een nek- en schoudermassage.

 

Onze professionals houden uiteraard te allen tijde rekening met de geldende coronamaatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 

Maak een afspraak via 03 285 43 53 of Well2DAY@devoorzorg.be.