Overslaan en naar de inhoud gaan
personal training

Goede voornemens: meer bewegen

Is één van je goede voornemens meer bewegen? Dan heeft onze personal trainer Dimitri Vrancken enkele handige tips voor jou:

 

  • Elke stap telt! Zoek de gezonde buitenlucht op en maak wekelijks een afspraak met een vriend of familielid voor een wandeling of een fietstocht (uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen). Het is weinig belastend en je kan elkaar motiveren.
     
  • Bewegen zit soms in een klein hoekje. Las kleine beweegmomenten in je dagschema in: wandelen naar de bakker in plaats van de auto te nemen, het huishouden dynamischer maken door muziek op te zetten, een frisse neus halen tijdens de lunchpauze en wat stretchoefeningen doen ...  Door frequent te bewegen word je fitter, alerter en vooral ook gelukkiger.
     
  • Meten is weten! Ruil die berg cadeaubonnen in voor een handige stappenteller of activiteitstracker (Fitbit). Zo kan je jouw beweegactiviteiten bijhouden, toewerken naar doelen en misschien zelfs familie of vrienden uitdagen.
     
  • Goed materiaal stimuleert je om fysiek actief te zijn. Heb je je cadeaubons nog niet ingeruild voor een stappenteller? Gebruik ze dan voor goede wandelschoenen, een wind- of waterdichte sportoutfit of een nieuwe fiets. Ook sportmateriaal zoals gewichtjes, weerstandbanden en een fitnessmatje zijn een goede investering om thuis meer te kunnen bewegen.

Voordelige personal training in kleine groepjes

Wil je meer bewegen, maar weet je niet waar te beginnen? Onze personal trainers geven je laagdrempelige oefeningen, die je makkelijk thuis kan opnemen.

Leden van De VoorZorg provincie Antwerpen betalen 48 euro voor een reeks van 6 sessies, niet-leden 96 euro.

Meer info