Overslaan en naar de inhoud gaan
Activiteiten VIVA_SVV Antwerpen

Babbelstof en stijlworkshop VIVA-SVV

VIVA-SVV is een vrouwenvereniging die het welzijn van vrouwen verhoogt via gedurfde campagnes, innovatieve projecten en hartverwarmende activiteiten. Dit doen ze onder andere door workshops te organiseren in onze Well2DAY-centra. 
 

Babbelstof (Antwerpen, 2 september 2021)

Vind je het fijn om samen creatief aan de slag te gaan? Elke maand komen we samen in het Well2DAY-centrum in Antwerpen om ideeën uit te wisselen. Je experimenteert met handwerk en andere creatieve dingen (naaien, vilten, bloemschikken). We maken er samen een gezellige avond van. Je goed voelen, komt op de eerste plaats. Je hoeft geen ervaring te hebben, je leert van elkaar. 


2 september: pennenzakje /toilettasje met reststoffen
7 oktober: bloementaart van herstbloemen
4 november: vilten kerstversiering
2 december: handig (maandverband)etui


Telkens van 19 tot 21.30 uur.
24 euro voor de 4 sessies.

Inbegrepen: lesgever, basismaterialen en een drankje.
Afhankelijk van de sessie kan het zijn dat je extra materiaal zelf moet voorzien.

Inschrijven via deze link.

 

Stijlworkshop: voel je goed in je vel (Geel, 17 september 2021)

Jezelf graag zien is een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf blijvend opnieuw uitvinden, zodat je van je spiegelbeeld en je lichaam blijft houden. En dat is belangrijk, want in een wereld waar het schoonheidsideaal menig gezond verstand durft domineren, is het vaak een uitdaging om op een positieve en liefdevolle manier naar jezelf te kijken.

Tijdens deze workshop met Madamski versterken en sensualiseren we ons zelfbeeld. En leren op een positieve manier naar ons lichaam kijken. Want ons lijf ... dat is meer dan goed genoeg!


Kostprijs: 25 euro. Schrijf je in