Overslaan en naar de inhoud gaan
webinar Luc Van de Ven

Webinar 'Het leven zoals het is: op pensioen'

Je gaat op pensioen, een mijlpaal in je leven. Een nieuwe fase breekt aan. Tijd om nieuwe doelen te stellen en de balans op te maken. Misschien zit je boordevol plannen voor nieuwe hobby’s, reizen, verbouwingen ...? Er komt meer tijd vrij met je partner, wat betekent dit voor je relatie? Misschien steekt een ouderdomskwaaltje de kop op, waardoor je minder kan doen dan je zou willen? Je zorgt graag voor je (klein-)kinderen, je partner, je ouders, je buren ... Maar zorg je ook voor jezelf?


Veel mensen maken gelijkaardige situaties mee in deze nieuwe levensfase, maar hoe je ermee omgaat kan een groot verschil betekenen.


Aan de hand van boeiende, uit het leven gegrepen anekdotes vertelt Luc van de Ven (klinisch ouderenpsycholoog en auteur) met een humoristische kwinkslag wat veel mensen in deze levensfase ervaren. Zeer herkenbare verhalen die je een mooie blik gunnen op het leven zoals het is … op pensioen.


Waar en wanneer kan je terecht?

Online infosessie (te volgen via pc, tablet of smartphone): woensdag 2 december 2020 om 14 uur.

 

Inschrijven

Registreer je via deze pagina. Je ontvangt een link naar de online meeting room waar het webinar doorgaat.

 

 

 

Deze activiteit is in samenwerking met de vzw S-Plus, De voorzorg Limburg, De VoorZorg Antwerpen, Bond Moyson Oost-Vlaanderen en Bond Moyson West-Vlaanderen​.

Locaties in uw buurt