Overslaan en naar de inhoud gaan
Student@Well2DAY

Student@Well2DAY

Start je blok met een streepje voor

De afgelopen maanden laten ook bij studenten sporen na: minder contact met vrienden en familie, lessen verliepen anders (waardoor er vaak minder ruimte was voor vragen), beweging beperkte zich voornamelijk tot wandelen ... En dan nu: de blokperiode.


Deze optelsom kan voor heel wat stress, angsten en andere ongemakken zorgen. Ontspanning, beweging en ondersteuning is meer dan ooit belangrijk voor studenten. Daarom organiseren we in samenwerking met JOETZ vzw naar jaarlijkse gewoonte Student@Well2DAY.


Alle activiteiten zijn gratis voor hogeschool- en universiteitsstudenten. Schrijf je snel in, zodat jij met een streepje voor aan de blok kan beginnen.

 

  • online yogasessies
  • Podcast: Binnenkort beschikbaar op onder andere Spotify. Verwacht een ludiek en luchtig gesprek over 'first world problems', uiteraard met fact checks. Zit je zelf met zo'n probleem/idee/vraag? Leg het voor aan JOETZ via Instagram.

 

Hoe schrijf je in?

Via de knop 'Maak direct een afspraak' op de pagina van jouw keuze of bel naar 03 285 43 53 of stuur een mail naar Well2DAY@devoorzorg.be.

 

Locaties in uw buurt