Overslaan en naar de inhoud gaan
oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

Infosessie oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

Dirk Peeraer is geschoold als klassiek arts, maar hij voelde al snel dat er iets ontbrak en legde zich toe op de studie van de oosterse geneeswijzen. Hij heeft een open visie en verenigt beide werelden in zijn diagnoses en therapie. In deze infosessie vertelt hij meer over zijn filosofie, de vijf-elementenleer en de meerwaarde en aanpak van beide geneeswijzen.
 

Waar en wanneer kan je terecht?

  • Antwerpen, Amerikalei 110: donderdag 1 oktober van 19.30 tot 21 uur  - reeds volzet, maar je kan je inschrijven op de wachtlijst
  • Mechelen, Désiré Boucherystraat 10: donderdag 10 december van 19 tot 20.30 uur - reeds volzet, maar je kan je inschrijven op de wachtlijst

 


Gezien de situatie blijven we de richtlijnen rond het coronavirus continu opvolgen. Indien nodig informeren we de deelnemers als er een aanpassing is.
 

* Om onze infosessies gratis aan te blijven bieden, rekenen wij op jouw aanwezigheid. Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij afwezigheid zonder verwittiging vooraf zal er een administratieve kost van 15 euro worden aangerekend.

Locaties in uw buurt