Overslaan en naar de inhoud gaan
oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

Infosessie oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

Dirk Peeraer is geschoold als klassiek arts, maar hij voelde al snel dat er iets ontbrak en legde zich toe op de studie van de oosterse geneeswijzen. Hij heeft een open visie en verenigt beide werelden in zijn diagnoses en therapie. In deze infosessie vertelt hij meer over zijn filosofie, de vijf-elementenleer en de meerwaarde en aanpak van beide geneeswijzen.
 

Waar en wanneer kan je terecht?

Well2DAY-centra

  • Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3: dinsdag 28.04.2020
     

Telkens van 19.30 tot 21 uur.

* Om onze infosessies gratis aan te blijven bieden, rekenen wij op jouw aanwezigheid. Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij afwezigheid zonder verwittiging vooraf zal er een administratieve kost van 15 euro worden aangerekend.

Opgelet:

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid met betrekking tot het coronavirus, annuleren we voorlopig al de info- en groepssessies in onze Well2DAY-centra. Deze maatregel gaat in vanaf 13 maart en loopt al zeker tot en met 19 april.

We volgen de richtlijnen verder op en evalueren de situatie zodra er nieuws is.

Voor meer info kan je terecht op 03 285 43 53 of Well2DAY@devoorzorg.be. Op onze website kan je ook steeds de nieuwste stand van zaken vinden.  

Locaties in uw buurt