Zit je met een gezondheidsvraag over body, mind of soul? Ontvang binnen de 5 werkdagen een gratis en deskundig antwoord in je persoonlijke mailbox.

Stel hier je vraag als je concrete info wenst over ons Well2DAY-aanbod.

De Well2DAY-professional stelt geen diagnose en geeft louter algemene informatie. Ga voor dringend en persoonlijk advies steeds naar je huisarts. Deze dienst staat open voor iedereen boven de 18 jaar. De antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk op de site gepubliceerd.

Andere recente vragen

Ik eet niet al teveel maar ik zie mijn buikvet helaas niet minderen. Hoe geraak ik snel van mijn buikvet? Bedankt

Ik doe alles om te vermageren ik ben wel ( diabeet typ 2 )alles komt losser te zitten maar geen kilo\’s die verminderen hoe komt dat ??

Hallo, ik ben een verzorgende bij thuishulp , wij zijn op zoek voor een client van ons naar hulp . Deze man heeft vorig jaar oktober zijn vrouw na ziekte verloren . Hij z...

Beste, mijn vriend en ik proberen zwanger te worden. Wegens het werk van mijn partner kan het niet altijd op het juiste moment. Het duurt nu al bijna een jaar en ik merk ...

Ik zou graag afvallen door het gebruik van afslankpillen. Wat kan u aanraden? Ik heb al vanalles geprobeert (Atkins, Herbalife …) maar niets helpt.