yogavakantie in Slovenië

12 oktober 2017

yogavakantie in Slovenië

12 oktober 2017

Een yogavakantie is de ideale manier om te herbronnen en te ontspannen. Via Trek erop uit krijg je als lid van De VoorZorg 100 euro korting op een vakantie in het Sloveense Toplice, via het gespecialiseerde reisbureau Fontana.

Terme Dolensjke Toplice ligt, omringd door heuvels met uitgestrekte bossen en wijngaarden, midden in het hart van een lieflijk dorpje. Dit prachtige gebied ademt puurheid, rust en sereniteit uit. De hier ontsprongen thermale bronnen staan al sinds de 13e eeuw bekend om hun zowel ontspannende, als deugddoende werking op spieren en gewrichten. Met een temperatuur van 36 °C is het dan ook een waar genot om lekker te relaxen in één van de baden. Sowieso heb jij als kuurgast onbeperkt toegang tot de uitgebreide wellnessfaciliteiten van het Balnea Wellness Center en kan je gebruik maken van de thermale binnen- en buitenbaden, jacuzzi’s, allerlei soorten sauna’s, relaxruimtes en fitness. Bovendien kun je hier terecht voor allerlei extra beauty- en wellnessbehandelingen.

Voor je verblijf kan je kiezen uit het 19e eeuwse hotel Kristal (4*) of het direct naastgelegen trendy design hotel Balnea (4* superior). Beide hotels zijn onderling verbonden en je kan zo vanaf je kamer in je badjas via een verwarmde glazen gang naar het wellnesscentrum lopen.

Dit gerenommeerde kuuroord biedt meerdere speciaal samengestelde kuurprogramma’s, die jouw lichaam en geest een fikste boost geven:

Yoga programma’s: Yoga Wellness en Yoga Fit
Yoga is een effectieve bewegingstherapie die ontspant, stress vermindert en je lichaam soepel en fit houdt. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie en geeft het nieuwe energie. Je kunt kiezen uit Yoga Wellness of Yoga Fit. Bij Yoga Wellness krijg je ook ademhalingsoefeningen en heerlijk ontspannende lichaamsbehandelingen. Bij Yoga Fit hoort dan weer nordic walking.

Inbegrepen: Retourvlucht vanaf Brussel (ca. 1,5 uur), transfers naar het kuuroord (ca. 1,5 uur), verblijf op basis van volpension, compleet kuurprogramma, vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten, lokale taksen, gratis wifi en gebruik van badjas.

Niet inbegrepen: Eventuele vluchttoeslagen, reis- en /of annuleringsverzekering, reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en persoonlijke uitgaven.

Ledenprijs: 920 euro in plaats van 1020 euro.

Meer info vind je op http://www.trekeropuit.be/vakanties/gezondheidsvakanties-naar-terme-dolenjske-toplice-gehele-jaar-v-a-8-dagen.