ontdek de vele voordelen van WELL2DAYverras vrienden en familie met onze unieke wellnesstopicsonze WELL2DAY centrabespaar op uw aankopen, superpromoties voor onze leden!Mut de muis onze mascotte, speciaal voor onze kids
    


 

           
           


 

 

 

 

 

 

 

 

Sportvoordeel                                                              12,50 euro terugbetaling
 
Aangesloten bij een sportclub?  De trotse eigenaar van een fitnessabonnement?  Je volgt dans- of andere lessen?  Of jij en/of je kinderen nemen soms deel aan een sportkamp?  Als lid van De VoorZorg provincie Antwerpen krijg je een tegemoetkoming van maximim 12,50 euro op het lidgeld van je sportclub of sportkamp!
 
 
 
Praktische info
 
Bezorg hiervoor bij je ziekenfondskantoor een inschrijvingsbewijs van de sportclub of -kamp. Je kan je formulier (vanaf 30 jaar) hier downloaden, het formulier tot en met 29 jaar kan je hier downloaden, of afhalen in het ziekenfondskantoor.
 
  • Elk gezinslid krijgt jaarlijks maximum één terugbetaling.
  • De tegemoetkoming kan nooit het betaalde lidgeld of de deelnamekosten overschrijden.
  • De tegemoetkoming kan slechts worden toegekend als de betrokken personen op het ogenblik van de betaling van het betreffende deelnemingsgeld aangesloten zijn bij deze dienst van het ziekenfonds en in regel zijn met de bijdragen.
  • Leden tot en met 29 jaar die het sportvoordeel wensen te cumuleren met het voordeel voor themaklassen, jeugdbeweging, monitorenopleiding of kinder- en jongerenopvang, kunnen hiervoor in totaal maximum 30 euro terugbetaald krijgen.
  • Leden vanaf 30 jaar die het sportvoordeel wensen te cumuleren met het voordeel voor campingvakanties, kunnen hiervoor in totaal maximum 30 euro terugbetaald krijgen.
Meer info
015 28 04 24

De VoorZorg, uw mutualiteit in de provincie Antwerpen.
privacy disclaimer
verkoopsvoorwaarden
webdesign: Bart Van Sichem